mandag den 12. maj 2014

Mandag 12. maj 2014

Dag 7: Galway - Dublin airport – København
Afrejse fra hotellet i Galway

Efter morgenmad i Galway går turen mod syd til Doolin, da vejret ikke tillod vores Cliffs of Moher cruise i går. I dag er det strålende sol.
Den hyggelige by Kinvarra

I en af de små byer bliver vi stoppet af vejkøer - i bogstaveligste forstand.
Køer på vejen i The Burren.
Det smukke Irland i strålende sol
 
Cliffs of Moher er én af de helt store seværdigheder i Irland, hvor de grønne marker stopper med et lodret fald 215 m ned til havet. Klipperne er blevet forsynet med rækværk, turistcenter, m.v., hvilket på mange måder har forstyrret områdets enestående skønhed og ro. Derfor tager vi en cruise-tur fra Doolin langs med klipperne for at se Cliffs of Moher fra den smukkeste side – nemlig havsiden. Billederne fortæller, hvor smukt det var... også selvom der var lidt søgang på Atlanterhavet.
Herefter er det stik øst tværs over Irland til Dublin lufthavn, hvor flyet letter mod Danmark.

På vej til Dublin Airport

Hvis I har fået lyst til at vide mere om Irland eller måske forespørge på en rejse til Irland gennem Schreiber Tours, så check vores hjemmeside www.hebor.dk, hvor I kan finde mange af mine artikler, video samt fotos fra den grønne ø. Jeg kommer også gerne ud for at holde foredrag, whiskeysmagning eller henter de dygtige irske musikere til Danmark for en koncert. Personligt kan jeg kontaktes på claus@hebor.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar