fredag den 9. maj 2014

Fredag 09. maj 2014

Dag 4: Drogheda – Kilbeggan – Galway

Efter morgenmad pakker vi bussen og kører vest over Irland.


Undervejs besøger vi det idylliske Kilbeggan Distillery, hvor vi får en guided rundvisning gennem alle de historiske bygninger og lærer processen at fremstille whiskey.
Kilbeggan Distillery har fremstillet irsk whiskey siden 1757, og er det ældste licensed distilleri i verden. Stedet er i dag både igangværende destilleri og museum, hvor man kan se de gamle kobberkedler og den store vandmølle, som drev destilleriet. 
 
Her er der mulighed for at smage på den bløde irske whiskey samt købe helt specielle whiskeys, som ikke findes i Danmark.
 


Vores certified Irish Whiskey Tasters

Efter en solid smagning af Uisca Beatha (livet vand) fortsætter rejsen mod det vestligste Irland til Galway.
I Galway indlogeres vi på et hotel lige i bymidten, hvor I uden for døren har et omfattende udvalg af gode restauranter og pubber med musik og liv.
Om aftenen spiser vi middag på hotellet, før I kan vælge at deltage i en Musical Pub Crawl i Galways fantastiske musik- og publiv.
Allerede fra 18-tiden om aftenen er der musik-sessions på byens mange pubber, og det sværeste er nok at vælge pubber og musik! Musikken fortsætter hele aftenen – 7 dage om ugen!


På musikstedet Monroes om aftenen med bl.a. Liam & Liam der spiller...

Om aftenen genlyder Galway af trad. musik-sessions og mere moderne musik fra de utallige pubber i byen – og vi får sikkert også en sang og en snak med de lokale musikere. Vi støder sikkert ind i flere af mine musikervenner fra Galway, som gerne giver en sang eller to…
 

 
 
Og der danses ihærdigt - og irerne var dybt imponerede!
 
Liam Conway & band spiller på Monroes - senere kom endnu en Liam...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar